Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Vaihde: (03) 240 5111, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Tervetuloa kompostointikurssille

Miten pääsen kotipihalla eroon puutarhan lehdistä? Miten rakennetaan toimiva komposti? Mikä sopii kompostin seosaineeksi? Näihin ja muihin kysymyksiin saat vastauksen kompostointikurssilta. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja niihin on vapaa pääsy. Tervetuloa! Voit myös tilata ryhmällesi oman kompostointikurssin.

Kaikille avoimet kompostointikurssit 2017

  • Kompostointikurssi 11.5. klo 17–19  Nekalan siirtolapuutarhassa, Muotialantie 43, Tampere. Kokoonnumme päärakennuksen edessä.
  • Muhevaa multaa – toimiva komposti -kompostointikurssi 15.5. klo 18–20 Pirkkalan lukio luokka 305, Koulutie 8, Pirkkala
  • Kompostoi oikein ruokajätteet ja puutarhajätteet –kurssi  7.6. klo 17–19 Lastenpuutarha Piparmintussa, Laulunmaankatu 20, Tampere. Huom! Puutarhalle ei voi tulla autolla. Autot jätetään Laulunmaankadun varteen ennen Laulunsiltaa. Oleskelemme ulkotilassa, joten pukeudu sään mukaisesti.
  • Puutarhajätteiden kompostoinnin niksit  23.8. klo 17–19 Marttojen toimitiloissa, Tampellan esplanadi 7, Tampere. Kurssilla käymme läpi mm. miten syksyn lehdistä saa kompostoitua tehokkaasti muhevaa multaa.

Kurssit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Ei ennakkoilmoittautumista. Kurssit tarjoaa Pirkanmaan Jätehuolto Oy ja kurssin vetää Pirkanmaan Marttojen puutarhaneuvoja. Lisätietoja: Heidi Ovaska heidi.ovaska(at)martat.fi tai puh. 050 371 8913.

Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki