Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Kesäksi töihin

Yhtiömme hakee eri yksiköihin kesäajan vahvistusta. Toivomme, että opiskelet soveltuvaa alaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.2.2018.

Kerro hakemuksessasi, mihin kohteeseen ensijaisesti haet töihin:

Koukkujärven jätekeskus, Nokia
Tarastenjärven jätekeskus, Tampere

Jätekeskuksissa työtehtäviäsi ovat pientuoja-alueiden vastaanotto- ja ylläpitotehtävät sekä ulko- ja piha-alueiden hoitotyöt. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa arkipäivisin.
Huomioi kulkeminen, sillä jätekeskuksiin ei pääse julkisella liikenteellä.

Jäteasema, Nekala

Jäteasemanhoitajana teet fyysistä kenttätyötä, jossa tarvitaan hyviä asiakaspalvelutaitoja. Tehtäviä ovat asiakaspalvelu- ja neuvonta, jätteiden lajittelu ja pakkaaminen (myös trukin käyttö) sekä aseman kunnossapitotyöt. 

Toimisto, Kelloportinkatu 1, Tampere

Asiakaspalvelumme palveluneuvojana teet asiakaspalvelutyötä puhelimitse sekä sähköisissä asiointikanavissa. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8.24-15.45.

Taloushallinnossa työskentelet reskontranhoitajan, kirjanpitäjän ja maksuliikenteenhoitajan tehtävissä. Arvostamme ymmärrystä taloushallinnon prosesseista ja eri kokonaisuuksien välisistä rajapinnoista. Laskuttajana palvelet asiakkaita puhelimessa laskutukseen liittyen. Molemmissa tehtävissä tarvitset oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, tarkkuutta, täsmällisyyttä ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä.

Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 28.2. osoitteeseen rekry(at)pjhoy.fi

Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki

English