Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Nuorten tekemät Roskapätkät katsovat pinnan alle

Filkkareilla nähtävien lyhytelokuvien aiheina ovat jätteet ja ympäristö. Roskapätkiä esitetään Tampereen lyhytelokuvajuhlilla torstaina 8.3. klo 13 kaikille avoimessa näytöksessä Tullikamarin Pakkahuoneella.

Esityksessä nähdään seitsemän animaatiota ja yksi dokumentti, jotka ovat Oriveden, Pirkkalan, Nokian ja Tampereen yläkoulujen ja lukioiden oppilaiden tekemiä.

Tänä vuonna Roskapätkät katsovat pinnan alle, seilaavat jätelautalla ja sukeltavat muovimeressä. Äänen saavat luonnonvoimat, eläimet ja jätteet. Maapallo tarvitsee terapiaa ja järvi suuttuu ihmisille.

Roskapätkät on ideoitu ja toteutettu nuorten elokuvatyöpajoissa, joista ovat vastanneet Pirkanmaan Elokuvakeskus ja Pirkanmaan Jätehuolto. Lyhytelokuvat ovat osa Pirkanmaan Jätehuollon neuvontaprojekteja, joissa tietoa tarjotaan taiteen ja elämysten keinoin.

Tervetuloa näytökseen!
 


Lisätietoja:
Pirkanmaan Jätehuolto Oy
ympäristökouluttaja Erkki Piippo, puh. 050 301 5642

Pirkanmaan Elokuvakeskus
mediapedagogi Kalle Raittila, puh. 050 571 8664 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English