Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Jätehuollon kesä Mänttä-Vilppulassa

Kesäasukkaat alkavat vähitellen saapua mökeille. Kun jätehuolto vilkastuu, on Mänttä-Vilppulassa järjestelty jätehuollon palveluja uudelleen.

– Kesäisen palvelupisteemme toiminta Pohjaslahdella on päättynyt, mutta sen korvikkeeksi kokeilemme uutta palvelukonseptia. Tutun kuormurikaksikko Repen ja Romun seuraan liittyy Pohjaslahden pysäkillä (8.8.) uusi auto, Roina. Roinan kyytiin kelpaavat maksulliset, isot jätteet, joita on aiemmin voinut viedä Pohjaslahden palvelupisteelle, kertoo Pirkanmaan Jätehuollon aluepäällikkö Tero Haapala.

Pohjaslahden palvelupiste suljettiin vähäisten kävijämäärien ja tilanpuutteen vuoksi. Tilat olivat ahtaat nykyaikaisille lajittelupalveluille, kuten Tammervoiman lisälavoille.

– Lisäämme kesäaikaan myös aluejätepisteiden tyhjennystiheyttä merkittävästi. Suosituimpia pisteitä tyhjennetään useamman kerran viikossa, sanoo Haapala.

– Pohjaslahden asukkaita palvelee edelleen Mänttä-Vilppulan vilkas jäteasema Pajatiellä sekä naapurikuntien jäteasemat. Jäteasemalle voi viedä maksutta kodin vaaralliset jätteet, sähkölaitteet ja lajitellut hyötyjätteet, kuten metallit ja pahvit. Seka- ja puujätteen vastaanotto on maksullista, kertoo Haapala.

Mänttä-Vilppulan jäteasema
Pajatie 2
Avoinna: ti ja to 12–18, la 10–14

Virtain jäteasema
Ahjolantie 25
Avoinna: ma 8–12, to–pe 13–18, kesäisin 1.5.–31.8. myös la 10–14

Ruoveden jäteasema
Saarismaantie 1
Avoinna: ke 12–18 ja la 10–14

Mänttä-Vilppulassa on lisäksi yhdeksän ekopistettä kodin lajitelluille hyötyjätteille. Ekopisteiden ja aluejätepisteiden sijainti löytyy karttapalvelusta www.kierrätys.info.

Repe&Romu kiertävät Mänttä-Vilppulassa elokuun alussa.

Lisätietoja:
Pirkanmaan Jätehuolto Oy
aluepäällikkö Tero Haapala, puh. 050 301 5642
 

Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki

English