Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Pirkanmaan Jätehuollon toimintapolitiikka

Pirkanmaan Jätehuolto – kuntien oma yhtiö

Olemme jätehuollon pirkanmaalainen asiantuntija ja kehittäjä matkalla kohti kestävää materiaalitaloutta. Hoidamme osakaskuntiemme jätehuoltopalvelut osakassopimuksen ja yhtiöjärjestyksen periaatteiden sekä lainsäädännön mukaan.

Toimintamme perusta on terveyden ja ympäristön suojelu ja osaava riskienhallinta. Olemme avoimia ja tasapuolisia asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstöllemme ja kehitämme yhdessä alueemme jätehuoltojärjestelmää.

Kehitämme toimintatapamme tehokkaiksi ja vähemmän ympäristöä kuormittaviksi sekä sovellamme parhaita käyttökelpoisia tekniikoita. Varaamme resursseja toiminnan kehittämiseen sekä kokonaisvaltaiseen ympäristökuormituksen pienentämiseen.

Panostamme turvalliseen työympäristöön, työhyvinvointiin ja kestäviin työtapoihin. Seuraamme ohjelmien ja tavoitteiden toteutumista vuosittain sisäisten ja ulkoisten katselmointien avulla.

Toimintapolitiikka on hyväksytty 12.5.2014

Harri Kallio

Oras Tynkkynen


 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English