Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Satelliitit ohjaavat jätteenkuljetuksia

Tietokoneet ja satelliitit ohjaavat nykyisin myös jäteastioiden tyhjennyksiä. Lähes kaikissa jäteautoissa on gps-laite ja tietokone, joiden avulla autoista pidetään reaaliaikaista yhteyttä jätehuollon asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelussa nähdään, missä jäteauto kulloinkin kulkee ja mitkä jäteastiat on jo tyhjennetty. Kuljettajat voivat kirjata järjestelmään palautteita ja asiakaspalvelussa nähdään heti syy, jos joku astia on jäänyt tyhjentämättä. Uudet kiinteistöt pystytään lisäämään reiteille vaivattomasti.

Ajo-opastusjärjestelmä nopeuttaakin yhteydenpitoa ja vähentää paperinkulutusta, kun ajolistoja ei tarvitse enää tulostaa paperille, vaan tiedot kulkevat langattomasti toimiston ja jäteauton välillä. Myös kuljetusten logistiikka saadaan tehokkaammaksi ja kuljettajat voivat käyttää ajonsa apuna sähköistä karttaa - tämä helpottaa erityisesti uusia kuljettajia.

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English