Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Pirkanmaan Jätehuolto Oy - kuntien oma yhtiö

Pirkanmaan Jätehuolto Oy on 17 kunnan omistama yhtiö, jonka tehtävä on tuottaa kunnille lakisääteisesti kuuluvat jätehuollon palvelutehtävät.

Palveluverkostoon kuuluvat kilpailutettu jätteenkuljetus, aluejäte- ja ekopisteet, paikalliset jäteasemat sekä Koukkujärven ja Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskukset. Verkostoa täydentävät muun muassa Repe&Romu -kierros sekä jätehuollon palveluneuvonta.

Yhtiö toimii omakustannusperiaatteella ja sen liikevaihto on 39,4 M€ (2016). Yhtiöllä on henkilökuntaa 72 ja toimialueella asukkaita noin 437 000.

Tytäryhtiö Pirkan Putkikeräys Oy tuottaa jätteiden putkikeräys- ja noutopalveluja ja Pirkanmaan Jätevesipalvelut Oy jätevesipalveluja haja-asutusalueiden asukkaille ja yhteisöille. Osakkuusyhtiöistä Tammervoima Oy tuottaa sekajätteestä energiaa ja Ekokumppanit Oy huolehtii materiaalitehokkuuspalveluista ja neuvonnasta.

Yhtiöllä ei ole omaa kuljetuskalustoa. Jätteiden kuljetukset hoitavat yksityiset, tarjouskilpailun perusteella valitut kuljetusliikkeet. Jätehuoltoa valvovat kuntien ympäristöviranomaiset.

  • perustettu 1994
  • Y-tunnus 0968008-1, kotipaikka Tampere

Toiminta-ajatus

Hoidamme osakaskuntiemme vastuulle säädetyn jätehuollon palvelutehtävän osakassopimuksessa ja yhtiöjärjestyksessä sovittujen periaatteiden sekä lainsäädännön mukaan.

Yhtiön visio

Palvelemme asiakkaitamme ja yhteiskuntaa edelläkävijöiden joukossa kohti kestävää materiaalitaloutta.

Yhtiön arvot

  • Vastuullisuus
  • Yhdessä onnistuminen
  • Palvelevuus
  • Taloudellisuus

Yhtiön käytännön toimintaa ohjaavat sertifioitu ympäristöjärjestelmä ja BSC-järjestelmä (Balanced scorecard).

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English