Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Vaihde: (03) 240 5111, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Pirkanmaan Jätehuolto Oy - kuntien oma yhtiö

Pirkanmaan Jätehuolto Oy on 17 kunnan omistama yhtiö, jonka tehtävä on tuottaa kunnille lakisääteisesti kuuluvat jätehuollon palvelutehtävät.

Palveluverkostoon kuuluvat kilpailutettu jätteenkuljetus, aluejäte- ja ekopisteet, paikalliset jäteasemat sekä Koukkujärven ja Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskukset. Verkostoa täydentävät muun muassa Repe&Romu -kierros sekä jätehuollon palveluneuvonta.

Yhtiö toimii omakustannusperiaatteella ja sen liikevaihto on 45,4 M€ (2015). Yhtiöllä on henkilökuntaa 65 ja toimialueella asukkaita noin 434 000.

Tytäryhtiö Pirkan Putkikeräys Oy tuottaa jätteiden putkikeräys- ja noutopalveluja. Osakkuusyhtiöistä Tammervoima Oy rakentaa hyötyvoimalaa ja Ekokumppanit Oy huolehtii materiaalitehokkuuspalveluista ja neuvonnasta.

Yhtiöllä ei ole omaa kuljetuskalustoa. Jätteiden kuljetukset hoitavat yksityiset, tarjouskilpailun perusteella valitut kuljetusliikkeet. Jätehuoltoa valvovat kuntien ympäristöviranomaiset.

  • perustettu 1994
  • Y-tunnus 0968008-1, kotipaikka Tampere

Toiminta-ajatus

Hoidamme osakaskuntiemme vastuulle säädetyn jätehuollon palvelutehtävän osakassopimuksessa ja yhtiöjärjestyksessä sovittujen periaatteiden sekä lainsäädännön mukaan.

Yhtiön visio

Palvelemme asiakkaitamme ja yhteiskuntaa edelläkävijöiden joukossa kohti kestävää materiaalitaloutta.

Yhtiön arvot

  • Vastuullisuus
  • Yhdessä onnistuminen
  • Palvelevuus
  • Taloudellisuus

Yhtiön käytännön toimintaa ohjaavat sertifioitu ympäristöjärjestelmä ja BSC-järjestelmä (Balanced scorecard).

Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki