Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

100 ympäristötekoa - palveluja 17 kuntaan ja 440 000 asukkaalle

15.  Hoidamme osakaskuntiemme vastuulle säädetyt jätehuollon palvelutehtävät. Toimintamme perusta on terveyden- ja ympäristönsuojelu. Lain mukaan vastuullemme kuuluvat kotitalousjätteet, julkisen toiminnan yhdyskuntajätteet, kuntien sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä koulutuksen jätteet.

16. Jokaisesta kunnasta löytyy jäteasema, jonne voi viedä kodin vaarallisia jätteitä, lajiteltuja hyötyjätteitä, sähkölaitteita sekä seka- ja puujätettä. 20 jäteasemalla vierailee vuosittain noin 124 000 asiakasta.

17. Päivittäin noin 300 raskasta ajoneuvoja ja 500 pientuojaa tuo jätteitä jätekeskuksiimme, Nokian Koukkujärvelle ja Tampereen Tarastenjärvelle.

18. Otamme maksutta vastaan kodin vaaralliset jätteet, kuten esimerkiksi maalit, öljyt, akut ja liuottimet. Vaaralliset jätteet toimitetaan turvalliseen loppukäsittelyyn.

19. Yritysten vaarallisten jätteiden vastaanotossa palvelee Varma-asema Tarastenjärven jätekeskuksessa.

20. Kuormurikaksikko Repe&Romu kerää maksutta kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä sähkölaitteet. Kaksikolla on 380 pysäkkiä 17 kunnassa.

21. Huoltoasemien ja rautakauppojen pihoilta löytyy Vartti-kontteja, joihin voi viedä kodin vaarallisia jätteitä.

22. Tarjoamme kiinteistöille maksuttoman metallin- ja lasinkeräyksen, jos niillä on seka- ja biojätteen keräys. Yli 5000 kiinteistöä on liittynyt keräykseen.

23. Täydennämme tuottajien vastuulle kuuluvaa pakkausjätteiden keräysverkostoa 77 omalla ekopisteellä, joihin voi viedä metallia, lasipakkauksia, kartonkia ja paperia.

24. Haja-asutusalueen asukkaita palvelevat kylän yhteiset roskikset eli aluejätepisteet, joita on noin 500 kpl.

25. Etelä- ja Itä-Tampereen omakotitaloilla on käytössä Kotiporttikeräys, jossa lajitellut hyötyjätteet haetaan suoraan kotiportilta.

26. Järjestämme vuosittain tamperelaisille risunkeräyskampanjan. Kerätyt risut haketetaan kompostin seosaineeksi.

27. Repsikka-noutopalvelu auttaa, jos kuljetus on ongelma.

28. Panostamme asiakaspalvelussa sähköiseen asiointiin.

29. Jätehuollon palvelupisteet löytyvät valtakunnallisesta verkkopalvelusta www.kierrätys.info

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English