Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Vaihde: (03) 240 5111, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Jätehuollon palvelut - tervetuloa!

Ekopisteet

Alueellamme on noin 250 ekopistettä. Pisteet on tarkoitettu kodin lajitelluille hyötyjätteille (esim. paperi, pienmetalli ja lasipakkaukset). Osassa pisteistä on kartonki- ja muovipakkausten keräys. Hae lähintä pistettä omalla osoitteellasi. Pisteistä noin 170 on Pirkanmaan Jätehuollon vastuulla ja noin 80 Suomen Pakkauskierrätys Ringin vastuulla. Vastuutaho löytyy pisteen tiedoista.

Jäteasemat

Alueen 20 jäteasemalla vastaanotetaan kodin vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita, lajiteltuja hyötyjätteitä sekä alle 4 kuution eriä puu- ja kaatopaikkajätettä. Huom! Tampereen Nekalassa ja Kangasalan jäteasemalla otetaan vastaan vain alle 2 kuution erät.

Jätteenkäsittelykeskukset

Yhtiöllä on kaksi jätteenkäsittelykeskusta, Tampereen Tarastenjärvellä ja Nokian Koukkujärvellä. Keskuksissa vastaanotetaan asumisessa syntyvän jätteen lisäksi yritysten ja teollisuuden omatoimisesti tuomia jätteitä. Keskukset palvelevat myös pientuojia.

Repe & Romu

Kuormurikaksikko Repe&Romu kiertää kunnissa keräämässä talteen kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä sähkölaitteet.

Vartti-kontit

Alueella on seitsemän konttia, joihin voi viedä kodin vaarallisia jätteitä (ongelmajätteet).

Aluejätepisteet

Haja-asutusalueella sijaitsevat noin 500 aluejätepistettä on tarkoitettu ainoastaan vuosimaksua maksaville asiakkaillemme, joilla ei ole omaa jäteastiaa kiinteistöllään. Vuosimaksuasiakkaat voivat viedä pisteisiin kodin päivittäiset jätteet, eli ns. keittiöroskapussit. Suuremmat jäte-erät ja remonttijätteet eivät kuulu aluejätepisteeseen, ne otetaan vastaan jäteasemalla.

Lisää uutisia »
Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki