Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Vaihde: (03) 240 5111, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Asioi verkossa

Tervetuloa Pirkanmaan Jätehuollon sähköiseen asiointiin. Palvelemme verkossa yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä ja yrityksiä. Voit muun muassa tarkistaa seuraavan jäteastiatyhjennyksesi ja päivittää asiakastietosi.

Tarvitset asiointiin käyttäjätunnuksen (asiakasnumerosi) ja salasanan (laskunnumero/oma salasana). Sähköisessä asioinnissa osan asioista voi hoitaa myös kirjautumatta: antaa palautetta, liittyä jätehuoltoon ja tilata Repsikka-noutopalvelun. 

 Asioi sähköisesti!

Palvelun kautta

• Pääset katsomaan ja päivittämään asiakastietojasi
• Näet seuraavan jäteastiatyhjennyksesi
• Muutat helposti tyhjennysväliä tai teet lisätilauksen
• Tilaat Repsikka-noudon
• Voit antaa palautetta
• Uudet asiakkaat voivat liittyä jätehuoltoon ilman tunnuksia

Minulla ei ole tunnuksia, mitä teen?

Ei hätää, asiasi hoituvat kyllä. Ilman kirjautumista voit antaa palautetta, liittyä jätehuoltoon ja tilata Repsikka-noutopalvelun. Nämä avoimet palvelut löytyvät sähköisen asioinnin oikeasta laidasta.

Toinen vaihtoehto on käyttää navigoinnista löytyviä verkkolomakkeita. Sieltä löytyvät myös tulostettavat oppaat ja esitteet ja esim. kimppalomake sekä suosittu nettineuvojamme, jolta voit kysyä vinkit lajitteluun. 

Hoida jätehuoltoasiasi verkossa.
Käsittelemme saapuneita viestejä arkisin klo 8.30-15.45 välillä.

 

Lisää uutisia »
Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki