Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Euroopan jätteen vähentämisen viikko

Euroopan jätteen vähentämisen viikko on Euroopan yhteinen tempaus materiaalitehokkuuden, kiertotalouden ja luonnonvaroja säästävän arjen puolesta. Suomi on osallistunut teemaviikkoon vuosina 2010-2016.

Viikko toteutettiin Jätelaitosyhdistyksen ja alueellisten jätelaitosten yhteistyönä yhdessä yhdistysten, yritysten, oppilaitosten ja aktiivisten asukkaiden kanssa. Toimintaan ja tempauksiin kuului esimerkiksi tavaranvaihtotoreja ja kampanjoita ruokahävikin vähentämiseksi.

Muualla Euroopassa viikkoa vietettiin tänä vuonna 18.-26.11.2017 teemalla ”Reuse and Repair”, lisätietoa löytyy osoitteesta www.ewwr.eu.

Lämmin kiitos kaikille aiempina vuosina viikkoon osallistuneille, joukkoon mahtui paljon hienoja tempauksia ja yhteistä tekemistä materiaalitehokkaamman maailman puolesta!

Vaatteet, tavara ja onni
Pirkanmaan Jätehuolto ja Ekokumppanit järjestettiin Sampolassa Tampereella Vaatteet, tavara ja onni -tapahtuman 24. marraskuuta 2017 klo 18–20.30. Tervetuloa!

 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English