Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Sopiva jäteastia

Omakotitalon yleisin jäteastia on 240 litrainen, mutta myös muun kokoiset pyörälliset muoviastiat käyvät. Biojätteen keräykseen soveltuu 140 l tai  240 l astia.

Valikoimaamme (myynti ja vuokraus) kuuluvat muoviset, pyörälliset jäteastiat:

  • 140 l (harmaa, ruskea, vihreä)
  • 240 l (harmaa, ruskea, vihreä, sininen)
  • 360 l (harmaa, vihreä, sininen)
  • 660 l (harmaa, vihreä, sininen)

Voit tilata jäteastian verkkopalvelujemme kautta tai noutaa jäteastian suoraan Tampereen Nekalan, Hämeenkyrön, Oriveden tai Virtain jäteasemalta.

Jos hankit jäteastian muualta, varmista, että se soveltuu pakkaavan jäteauton tyhjennykseen. Tarkista myös, että astiassa on pyörät ja että astian kansi on kiinnitetty kunnolla. Tarvittaessa napauta kansitapit paikoilleen ruuvitaltalla ja vasaralla, jotta kansi ei irtoa astiaa tyhjennettäessä.

Biojäte-, metalli- ja lasiastiat veloituksetta

Biojätettä kerätään ruskeaan 240 l tai 140 l pyörälliseen jäteastiaan. Tuomme kiinteistölle Pirkanmaan Jätehuollon vuokra-astian. Vuokrahinta sisältyy tyhjennysmaksuun. Myös maksuttomaan metallin- ja lasinkeräykseen sisältyy vuokra-astiat. 

Metallisten jäteastioiden käyttö on kielletty ja 
jätesäkkitelineistä on luovuttu. Astioiden tulee olla myös pyörällisiä.  
Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English