Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Miten maksan?

Koukkujärvi ja Tarastenjärvi

Jätekeskuksissa käyvät maksuvälineenä pankki- ja luottokortit. Tarvittaessa maksun voi hoitaa myös laskulla. Huom! Tarastenjärven Varma-asemalla kirjoitetaan aina lasku. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi laskutusta varten.

Laskutusväli on yksi kuukausi ja maksuaikaa 14 vrk. Erääntyneistä laskuista lähetetään yksi maksukehotus. Mikäli laskua ei ole maksettu määräajassa, siirretään lasku perintätoimiston perittäväksi.

Jäteasemat

Kaikilla jäteasemilla maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit. Tarvittaessa maksun voi hoitaa myös laskulla ilman laskutuslisää. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, jos maksat laskulla. Jäteasemilla ei voi maksaa käteisellä.

Jätteenkuljetus

Kiinteistökohtaisen jätteenkuljetuksen laskutusväli on 3-4 kk ja vähäisellä laskutuskertymällä 6 kk tai 1 vuosi. Haja-asutuksen vuosimaksu laskutetaan kerran vuodessa. Maksuaikaa laskuilla on 14 vrk.

Erääntyneistä laskuista lähetetään yksi maksukehotus, jonka jälkeen maksamaton lasku siirtyy ulosoton tai perintätoimiston perittäväksi.

Jätehuoltolaskuista voi tehdä e-laskusopimuksen pankin kanssa. E-laskusopimukseen tarvitaan viitenumero, joka näkyy laskussa.

Repsikka-noutopalvelu

Pääsääntöisesti Repsikka-noudot laskutetaan, vain poikkeustapauksissa ja erikseen sopien voi maksaa myös käteisellä. 

Mahdollisuus maksaa laskuja toimistollamme on päättynyt.
 
Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English