Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Käteinen, lasku vai pankkikortti?

Koukkujärvi ja Tarastenjärvi

Jätekeskuksissa käyvät maksuvälineenä pankki- ja luottokortit. Tarvittaessa maksun voi hoitaa myös laskulla. Huom! Tarastenjärven Varma-asemalla kirjoitetaan aina lasku. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi laskutusta varten.

Laskutusväli on yksi kuukausi ja maksuaikaa 14 vrk. Erääntyneistä laskuista lähetetään yksi maksukehotus. Mikäli laskua ei ole maksettu määräajassa, siirretään lasku perintätoimiston perittäväksi.

Jäteasemat

Kaikilla jäteasemilla maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit. Tarvittaessa maksun voi hoitaa myös laskulla ilman laskutuslisää. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, jos maksat laskulla. Jäteasemilla ei voi maksaa käteisellä.

Jätteenkuljetus

Kiinteistökohtaisen jätteenkuljetuksen laskutusväli on 3-4 kk ja vähäisellä laskutuskertymällä 6 kk tai 1 vuosi. Haja-asutuksen vuosimaksu laskutetaan kerran vuodessa. Maksuaikaa laskuilla on 14 vrk.

Erääntyneistä laskuista lähetetään yksi maksukehotus, jonka jälkeen maksamaton lasku siirtyy ulosoton tai perintätoimiston perittäväksi.

Jätehuoltolaskuista voi tehdä e-laskusopimuksen pankin kanssa. E-laskusopimukseen tarvitaan viitenumero, joka näkyy laskussa.

Repsikka-noutopalvelu

Pääsääntöisesti Repsikka-noudot laskutetaan, vain poikkeustapauksissa ja erikseen sopien voi maksaa myös käteisellä.

Verkkolaskuosoite ostolaskuille

Pirkanmaan Jätehuolto Oy, y-tunnus 0968008-1

Verkkolaskuosoite (OVT): 003709680081
Operaattoritunnus: 003710948874
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita

Paperiset laskut osoitteeseen

Pirkanmaan Jätehuolto Oy
PL 21640
01051 LASKUT

Sähköpostilla lähetetyt Pdf- tai Tiff-muotoiset laskut osoitteeseen

PirkanmaanJatehuoltoOy.FI.P.117277-4@docinbound.com
 
Mahdollisuus maksaa laskuja toimistollamme on päättynyt.
 
Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English