Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Käteinen, lasku vai pankkikortti?

Koukkujärvi ja Tarastenjärvi

Jätekeskuksissa käyvät maksuvälineenä pankki- ja luottokortit. Käteisen vastaanotto on lopetettu. Tarvittaessa maksun voi hoitaa myös laskulla. Huom! Tarastenjärven Varma-asemalla kirjoitetaan aina lasku. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi laskutusta varten.

Laskutusväli on yksi kuukausi ja maksuaikaa 14 vrk. Erääntyneistä laskuista lähetetään yksi maksukehotus. Mikäli laskua ei ole maksettu määräajassa, siirretään lasku perintätoimiston perittäväksi.

Jäteasemat

Kaikilla jäteasemilla maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit. Tarvittaessa maksun voi hoitaa myös laskulla ilman laskutuslisää. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, jos maksat laskulla.

Jätteenkuljetus

Kiinteistökohtaisen jätteenkuljetuksen laskutusväli on 3-4 kk ja vähäisellä laskutuskertymällä 6 kk tai 1 vuosi. Haja-asutuksen vuosimaksu laskutetaan kerran vuodessa. Maksuaikaa laskuilla on 14 vrk.

Erääntyneistä laskuista lähetetään yksi maksukehotus, jonka jälkeen maksamaton lasku siirtyy ulosoton tai perintätoimiston perittäväksi.

Jätehuoltolaskuista voi tehdä e-laskusopimuksen pankin kanssa. E-laskusopimukseen tarvitaan viitenumero, joka näkyy laskussa.

Suoraveloitukset päättyivät tammikuussa 2014. Suosittelemme tekemään e-laskusopimuksen verkkopankissa. Jos käytössä ei ole verkkopankkia, suoraveloitukset muuttuvat suoramaksuiksi.

Repsikka-noutopalvelu

Pääsääntöisesti Repsikka-noudot laskutetaan, vain poikkeustapauksissa ja erikseen sopien voi maksaa myös käteisellä.

Mitä maksaa paperinen lasku?

Paperilasku on maksuton.

Laskun maksu toimistollamme?

Toimistomme muutti lokakuussa 2016 uusiin tiloihin osoitteeseen Kelloportinkatu 1, samalla mahdollisuus maksaa laskuja toimistollamme päättyi.

Verkkolaskuosoite ostolaskuille

Pirkanmaan Jätehuolto Oy, y-tunnus 0968008-1

Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita
Operaattoritunnus: 003710948874
OVT-Tunnus: 003709680081 

Jaa tämä sivu Facebookissa

Twiittaa

Lähetä linkki

English