Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110, avoinna ma-pe 8.30-15.45

Jäteastiahinnasto 2018

Myymme ja vuokraamme muovisia, pyörällisiä astioita, rullakoita ja metallisia pikakontteja. Lisäksi vuokraamme avolavoja ja vaarallisten jätteiden keräysastioita.

Pirkanmaan Jätehuolto on esittänyt 2019 taksaan, että sekajäteastian tyhjennyshintaan sisältyy jatkossa harmaa jäteastia (140l, 240l, 360l, 660l). Alueellinen jätehuoltolautakunta päättää taksan joulukuun kokouksessa ja taksa astuu voimaan 1.1.2019.

Tarjoamme myös vaihtoehtoista ratkaisua tavallisille pinta-astioille lasin- ja metallinkeräykseen. Pintamallin säiliö on kahdella säkillä ja väliseinällä varustettu päältä nostettava, pohjasta tyhjennettävä keräysastia ja se on kiinnitettävissä tasaiselle maa- tai asfalttipohjalle. Lue lisää linkistä.

Meiltä saat myös tarroja astioiden merkintään, kylttejä jätetilaan sekä muita tarvikkeita ja varaosia.

Lavat

Vuokraamme 16 ja 24 kuution avolavoja lyhyitä talkoita ja siivousurakoita varten tai pidempään käyttöön esimerkiksi rakennus- tai purkutyömaalle. Kysy lavoista tarkemmin kunta- ja yrityspalvelun puhelinnumerosta (myös omakotiasukkaat!).

Biojäte-, metalli- ja lasiastiat veloituksetta

Biojätettä kerätään ruskeaan 240 l tai 140 l pyörälliseen jäteastiaan. Tuomme kiinteistölle Pirkanmaan Jätehuollon vuokra-astian. Vuokrahinta sisältyy tyhjennysmaksuun. Myös maksuttomaan metallin- ja lasinkeräykseen sisältyy vuokra-astiat.

 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English